...

Ανόρθωση μηρών & γλουτών

Η ελλιπής σωματική άσκηση, οι συχνές και υπερβολικές δίαιτες, αλλά και διαφορές ορμονικές διαταραχές, συμβάλλουν σε παραμόρφωση στα γόνατα, τις γάμπες και τους μηρούς λόγω του περιττού λίπους.
Ακόμη ένα έντονο πρόβλημα στις περιοχές που προαναφέραμε, είναι η υπερβολική χαλάρωση που οφείλεται κυρίως σε απότομη και μεγάλη απώλεια βάρους.
Για να επιτευχθεί η ανόρθωση στους μηρούς και τους γλουτούς χρησιμοποιούμε τις παρακάτω τεχνικές:

  • Την προσθήκη ειδικών ενθεμάτων από σιλικόνη
  • Έγχυση υαλουρονικού με τη μέθοδο MACROLANE που μας χαρίζει απόλυτα φυσικά αποτελέσματα στην περιοχή που έχει το πρόβλημα
  • Λιπομεταφορά από άλλες περιοχές του σώματός μας

Όλες οι τεχνικές που προαναφέρθηκαν, έχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα.
Για να καταλήξετε στην κατάλληλη εφαρμογή θα πρέπει να συζητήσετε με τον πλαστικό χειρουργό σας, ώστε να γίνει η κατάλληλη επιλογή τεχνικής για την περίπτωσή σας.

Ανόρθωση μηρών & γλουτών

Με την ανόρθωση μηρών στην εσωτερική τους επιφάνεια,  μπορούμε να διορθώσουμε οποιαδήποτε χαλάρωση δέρματος. Για ένα όμορφο αποτέλεσμα, κάνουμε όλες τις τομές στις φυσικές πτυχές του δέρματος ώστε να μην είναι ορατές.
Μερικές από αυτές είναι γλουτιαία πτυχή στην περίπτωση ανόρθωσης γλουτών και η μηροβουβωνική πτυχή για την ανόρθωση μηρών.

Η ανόρθωση των μηρών δίνει υπέροχα και μακροχρόνια αποτελέσματα με την προϋπόθεση ότι το βάρος του ατόμου θα παραμείνει σταθερό.
Ιδιαίτερα θεαματικό αποτέλεσμα μας δίνει η ανόρθωση γλουτών. Οι γλουτοί γίνονται πιο σφριγηλοί και βελτιώνονται οι καμπύλες του σώματος.

Face and Body Clinic
Επιλέξτε το ραντεβού σας με video κλήση ή με επίσκεψη και κλείστε άμεσα ραντεβού.

Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε το συντομότερο.

Face and Body Clinic

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο (+30) 21 0800 3000 ή μπορείτε να συμπληρώσετε τη Φόρμα Επικοινωνίας ακόμα και για βιντεοκλήση και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

TOP