...

Η Ομάδα της Face and Body Clinic

Δώρα Δημητροπούλου

«Οι σπουδές μου, το master και το διδακτορικό μου, αποτέλεσμα ατελείωτων ωρών μελέτης είναι τα όπλα μου στη διαδρομή της επιστήμης. Η καθημερινή εφαρμογή των γνώσεων και η συνεχής ενημέρωση στις παγκόσμιες καινοτομίες αποτελεί εμπειρία και φέρνει εξέλιξη.

Η κινητήριος δύναμη μου όμως είναι η ΑΓΑΠΗ για την κάθε γυναίκα, για τον κάθε άντρα που θέλει να δει την καλύτερη εκδοχή του υπέροχου εαυτού του και η συνειδητοποίηση με απόλυτο σεβασμό ότι ο καθένας από εμάς το αξίζει!
Είμαστε εδώ για εσάς που είστε μοναδικοί γιατί σας αξίζει...»

Γεώργιος Τσακώνης

Ο πλαστικός χειρουργός Δρ. Γεώργιος Τσακώνης τελείωσε την ιατρική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και στη συνέχεια εκπαιδεύτηκε στην πλαστική χειρουργική στα πιο αξιόπιστα ιατρικά κέντρα του εξωτερικού.

Η εξειδίκευσή του στην επανορθωτική πλαστική χειρουργική ολοκληρώθηκε στη Βοστόνη των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής και στο Γιοχάνεσμπουργκ της Νότιας Αφρικής σε μερικές από τις πιο εξειδικευμένες κλινικές πλαστικής χειρουργικής.

Το 2002 πιστοποιήθηκε από την ελληνική επιτροπή Πλαστικής Χειρουργικής ως αισθητικός και πλαστικός χειρουργός επανορθωτικής ιατρικής. Αυτή τη στιγμή είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Πλαστικής Χειρουργικής, της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής και της Πανελλήνιας Ιατρικής Εταιρείας.

Η Ομάδα της Face and Body Clinic

Η έμπειρη ομάδα μας, με μεγάλη εμπειρία στο χώρο της πλαστικής χειρουργικής και της αισθητικής ιατρικής, έχει σαν γνώμονα πρώτα τη διασφάλιση της υγείας σας.

Πάντα αφουγκράζονται και κατανοούν τις ανάγκες σας αλλα και τις ανησυχίες σας και σας συμβουλεύουν ποιά επέμβαση ή θεραπεία είναι η καλύτερη για εσάς.

Συζητούν μαζί σας και σύμφωνα με τις ανάγκες της επιδερμίδας μας, παρέχουν υπηρεσίες αναζωογόνησης της φυσικής μας εμφάνισης, δίνοντας το επιθυμητό νεανικό και υγιές αποτέλεσμα χωρίς να αλλοιώνουν τα φυσικά χαρακτηριστικά του προσώπου σας.

Θα νοιώσετε οικεία απο την πρώτη στιγμή που θα επικοινωνήσετε μαζί μας ή επισκεφθείτε το χώρο μας.

Ο Χώρος της Face and Body Clinic

Η κλινική πλαστικής χειρουργικής Face and body clinic στεγάζεται στην οδό Χαρ. Τρικούπη 139, στη Νέα Ερυθραία. Ο ζεστός και φιλόξενος χώρος μας, δημιουργήθηκε με όρεξη και αγάπη, για να καλύψει τις απαιτήσεις όλων εκείνων που αναζητούν υπηρεσίες πλαστικής χειρουργικής και όχι μόνο!

Για εμάς η φιλοξενία σημαίνει τελειότητα, συνέπεια, επαγγελματισμό αλλά κυρίως υψηλό επίπεδο υπηρεσιών.

Οι πλαστικές επεμβάσεις και οι αισθητικές θεραπείες γίνονται σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, εξοπλισμένες με τελευταίας τεχνολογίας ιατρικά μηχανήματα και εξοπλισμό. Έτσι, εξασφαλίζουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, αλλά και τα μέγιστα επίπεδα ασφαλείας κατά τη διάρκεια των επεμβάσεων.

Περιηγηθείτε στους χώρους μέσα απο το τρισδιάστατο view της Google.

TOP