...

Λιποδιάλυση Aqualyx - Υδρολιπόλυση

Το Aqualyx είναι μια ενέσιμη θεραπεία που χρησιμοποιείται για την διάλυση του τοπικού λίπους.
Είναι μια ασφαλής και ανώδυνη διαδικασία και μπορεί να εφαρμοστεί σε γυναίκες και άντρες.

Είναι θεραπεία για την αντιμετώπιση του τοπικού πάχους. Είναι μη επεμβατική θεραπεία και καταφέρνει να σας απαλλάξει από αρκετούς πόντους χωρίς την ταλαιπωρία ενός χειρουργείου. Μπορεί να εφαρμοστεί σε κάθε σημείο του σώματος με συσσωρευμένο λίπος.

Η διαδικασία δεν είναι επώδυνη. Η λιποδιάλυση Aqualyx δεν αποτελεί ένα είδος μεσοθεραπείας. Στην πραγματικότητα, η λιποδιάλυση Aqualyx διεισδύει σε βαθύτερα στρώματα και στοχεύει κατευθείαν στον λιπώδη ιστό.

Tο Aqualyx είναι αποτέλεσμα της έρευνας του διάσημου καθηγητή Pasquale Motolese, ο οποίος χρησιμοποίησε σαν βάση τις πολυάριθμες επιστημονικές μελέτες που πραγματοποιήθηκαν τον 20ο αιώνα πάνω στις μη-χειρουργικές θεραπείες για τη μείωση του τοπικού λίπους. Ξεκίνησε το 2007 να εργάζεται πάνω σε ένα νέο σκεύασμα, το οποίο θα διέλυε επιλεκτικά τα λιποκύτταρα, χωρίς όμως να προκαλεί ταυτόχρονα την καταστροφή των γειτονικών ιστών.
Η τεχνική αυτή επιτυγχάνει την έγχυση του διαλύματος σε εντοπισμένους θύλακες λίπους.

Το Aqualyx® υγροποιεί το λιποκύτταρο, καταστρέφοντας το μόνιμα, απελευθερώνοντας τα λιπίδια τα οποία στη συνέχεια αποβάλλονται φυσικά μέσω του λεμφικού συστήματος.

Σημεία του σώματος για Λιποδιάλυση Aqualyx

Στο Face and Body Clinic αναλαμβάνουμε τη θεραπεία μέσω λιποδιαλυτών με βάση τις ιδιαίτερες ανάγκες σας, σε σημεία όπως:

 • Γοφούς και γόνατα
 • Διπλοσάγονο
 • Μέση και κοιλιά
 • Γλουτούς και μηρούς
 • Μπράτσα
 • Γοφούς και γόνατα
 • Λιπομαστία και ψευδο-γυναικομαστία

Τα πλεονεκτήματα της θεραπείας με λιποδιαλύτες

 • Απευθείας έγχυση στον λιπώδη ιστό
 • Μη χειρουργική θεραπεία αντί της λιποαναρρόφησης
 • Ανώδυνη, ασφαλής και με γρήγορα αποτελέσματα
 • Ιδανική λύση για τη μείωση του επίμονου λίπους που δεν απομακρύνεται με διατροφή και γυμναστική

Μετά την θεραπεία δεν απαιτείται χρόνος αποκατάστασης και η επιστροφή στις καθημερινές ενασχολήσεις είναι άμεση. Ένας ενδεικτικός μέσος όρος συνεδριών είναι 3-4 συνολικά και εξαρτάται από τις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε πελάτη. Θα πρέπει να έχουν απόσταση τρεις με τέσσερις εβδομάδες μεταξύ τους.

Γυναίκα χαρούμενη μετά απο λιποαναρρόφηση - Face and Body Clinic
πριν και μετά λιποδιάλυση απο Aqulayx Θεραπεία σε γυναίκα - Face and Body Clinic

Πόσος χρόνος χρειάζεται για να φανούν αποτελέσματα;

Το ολοκληρωμένο αποτέλεσμα της θεραπείας θα είναι ορατό σε περίπου έξι εβδομάδες μετά την ολοκλήρωση των συνεδρίων. Ο χρόνος που απαιτείται για να δείτε τα αποτελέσματα είναι ανάλογος της περιοχής του σώματος που θα επιλέξετε να εφαρμόσετε τη λιποδιάλυση Aqualyx. Για μικρές περιοχές όπως το διπλοσάγονο, χρειάζονται μία έως τρεις συνεδρίες. Για μεγαλύτερες περιοχές όπως οι μηροί,  χρειάζονται 2 έως 8 συνεδρίες.

Τα αποτελέσματα είναι μόνιμα;

Εάν διατηρήσετε έναν υγιεινό τρόπο ζωής όπως καλή διατροφή και σωματική άσκηση θα καταφέρετε να διατηρήσετε τα αποτελέσματα!
Το λίπος μπορεί να δημιουργηθεί ξανά, όμως μετά τη θεραπεία οι ρυθμοί ανάπτυξής τους θα είναι πολύ πιο αργοί. Έτσι, τοπικό λίπος θα συσσωρευτεί πολύ πιο δύσκολα στις περιοχές που έχει γίνει θεραπεία.

Τι συμβαίνει μετά την ενέσιμη λιποδιάλυση;

Η ουσία της θεραπείας προκαλεί την φλεγμονώδη αντίδραση στα λιποκύτταρα με σκοπό να τα καταστρέψει. Έτσι ο ασθενής θα έχει ερυθρότητα και ελαφρύ πρήξιμο στην περιοχή θεραπείας. Το πρήξιμο διαρκεί συνήθως απο 3 έως 5 ημέρες.
Μπορείτε όμως να περιορίσετε το πρήξιμο κρατώντας στην περιοχή που έχει εφαρμοστεί η θεραπεία ένα δροσερό πανί για 20 λεπτά την ημέρα. Μετά την επέμβαση δεν θα πρέπει να ασκηθείτε για 10 ημέρες, να αποφύγετε spa ή πισίνες και να μην υποβληθείτε σε άλλη αισθητική επέμβαση για τις επόμενες 15 ημέρες.

Είναι ασφαλές να επιλέξω τη λιποδιάλυση Aqualyx;

Τουλάχιστον δύο εκατομμύρια ασθενείς σε πάνω από 50 χώρες παγκοσμίως υποβάλλονται σε λιποδιάλυση Aqualyx. Η συγκεκριμένη θεραπεία πληροί όλα τα πρότυπα ασφαλείας που απαιτεί η Ευρωπαϊκή Ένωση και έχει πιστοποίηση CE.

Λιποδιάλυση προσώπου

Όσο περνάνε τα χρόνια και μεγαλώνουμε η εναπόθεση του λίπους στο πάνω μέρος του προσώπου μειώνεται σημαντικά. Αυτό σημαίνει ότι το δέρμα χαλαρώνει και αναπτύσσεται αργά τοπικό λίπος στην περιοχή του σαγονιού. Αφαιρώντας το λίπος απο το σημείο αυτό και εφαρμόζοντας τεχνικές σύσφιξης του δέρματος, δημιουργούμε ένα πολύ ελκυστικό περίγραμμα στο πρόσωπό μας!

Επίσης, υπάρχουν ασθενείς που έχουν τοπικό λίπος σε περιοχές του προσώπου που δεν τους αρέσει, όπως το διπλοσάγονο. Η μέθοδος αυτή αποτελεί μία πολύ καλή λύση για την εξαφάνιση του λίπους αυτού.
Πολλές είναι οι περιπτώσεις με θεαματικά αποτελέσματα!

Λιποδιάλυση σώματος

Ιδανική υποψήφια είναι για παράδειγμα μία νέα μητέρα που δεν μπορεί να χάσει με τίποτα το τοπικό λίπος στην κοιλιά μετά την γέννα.
Πρέπει να γίνει κατανοητό πως η συγκεκριμένη θεραπεία δεν μπορεί να αντικαταστήσει τη σωματική άσκηση και την σωστή διατροφή.

Εφαρμόζοντας λιποδιάλυση στην περιοχή της κοιλιάς θα απαλλαγείτε από τη συσσώρευση τοπικού λίπους.
Η θεραπεία είναι κατάλληλη για άντρες και γυναίκες σε περιοχές του σώματος όπως είναι η κοιλιά, τα γόνατα, οι μηροί, η πλάτη, η μέση κ.α.

Συχνές ερωτήσεις (FAQ)

Ενημερωθείτε απο τις συχνές ερωτήσεις που μας κάνουν οι πελάτες μας

Η θεραπεία αυτή δεν έχει εγκριθεί για χρήση στις περιόδους αυτές.

Η εμπειρία των ασθενών δείχνει πως κάποιοι το θεωρούν ενοχλητικό, ενώ άλλοι όχι. Όλοι συμφωνούν πως η θεραπεία στο πρόσωπο ήταν λιγότερο επώδυνη από το σώμα. Κατά τη συνεδρία χρησιμοποιείται αναισθητική κρέμα στην περιοχή της θεραπείας επομένως ο πόνος είναι ανεκτός.

Δεν πρέπει να εφαρμόσετε καλλυντικά στην περιοχή της θεραπείας για 12 ώρες. Ακόμη δεν πρέπει να εκτεθείτε άμεσα σε πηγές θερμότητας όπως στον ήλιο, σε σάουνα κλπ. Επίσης, δεν πρέπει να ασκηθείτε έντονα για μία εβδομάδα. Διατηρήστε μία σωστή διατροφή για να μην αποθηκευτεί αλλού το λίπος που μεταβολίζεται. Καταναλώστε άφθονα υγρά για να διατηρήσετε το σώμα σας ενυδατωμένο. Αποφύγετε την κατανάλωση αλκοόλ για 24 ώρες μετά τη θεραπεία.

Όλες οι μη επεμβατικές θεραπείες όπως η ενέσιμη λιποδιάλυση, απαιτούν την ολοκλήρωση του 18ου έτους. Είναι προτιμότερο να είστε μεγαλύτερης ηλικίας για να έχετε χρόνο να αποφασίσετε αν η θεραπεία αυτή είναι κατάλληλη για εσάς.

Σε αντίθεση με την λιποαναρρόφηση, η θεραπεία αυτή είναι ελάχιστα επεμβατική, δεν απαιτείται ολική νάρκωση και ο χρόνος αποθεραπείας είναι πολύ μικρός.

Μόνο ο εξειδικευμένος γιατρός μπορεί να πραγματοποιήσει τη θεραπεία αυτή, τηρώντας αυστηρά το πρωτόκολλο ασφαλείας. Για να χορηγηθεί το διάλυμα χρησιμοποιούνται ειδικές βελόνες στις εναποθέσεις του λίπους. Επομένως, μόνο επαγγελματίες εκπαιδευμένοι στο προϊόν μπορούν να πραγματοποιήσουν τη θεραπεία.

Συνήθως απαιτούνται 2 έως 8 συνεδρίες για τη συγκεκριμένη περιοχή με μεσοδιάστημα 6 εβδομάδων. Η διαδικασία δεν βλάπτει αν γίνει πιο συχνά. Είναι αναγκαίο όμως να περιμένετε να υποχωρήσει όλο το πρήξιμο για να προχωρήσετε στην επόμενη συνεδρία.

Face and Body Clinic
Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 210 8003000 ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και κλείστε άμεσα ραντεβού.

Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε το συντομότερο.
TOP