...

Αυξητική Στήθους

Μια από τις πιο δημοφιλείς επεμβάσεις αισθητικής χειρουργικής για τις γυναίκες ανεξαρτήτου ηλικίας είναι η αυξητική στήθους.
Το πρόβλημα εντοπίζεται συχνότερα σε νεαρής ηλικίας άτομα, με προβλήματα χαλάρωσης των μαστών ή πολύ μικρό μέγεθος στήθους. Και οι δύο περιπτώσεις δημιουργούν στις γυναίκες το αίσθημα μειονεξίας και  και αρκετές φορές να χάνουν την αυτοεκτίμησή τους.

Το χειρουργείο κατά μέσο όρο διαρκεί μιάμιση ώρα και εκτός από σπάνιες περιπτώσεις δεν απαιτείται η διανυκτέρευση σας στην κλινική. Η χειρουργική επέμβαση για την αυξητική στήθους με τη χρήση ειδικών ενθεμάτων σιλικόνης απαιτεί τη γενική νάρκωση του ασθενή.
Την επόμενη μέρα του χειρουργείου τα αποτελέσματα είναι ήδη εμφανή, παρ’ όλα αυτά για να δείτε το οριστικό αποτέλεσμα απαιτούνται 1 με 2 μήνες.
Με τις σύγχρονες ιατρικές τεχνικές αύξησης στήθους, γυναίκες οι οποίες προχωρούν στην επέμβαση αυτή δεν έχουν κανένα πρόβλημα με την εγκυμοσύνη και τον θηλασμό.

Ποιους αφορά η αυξητική στήθους;

  • Αν το στήθος σας είναι πολύ μικρό αναλογικά με το υπόλοιπο σώμα σας.
  • Αν νιώθετε άβολα όταν φοράτε ανοιχτό ντεκολτέ, μαγιό ή οτιδήποτε αφήνει εκτεθειμένο το στήθος
  • Αν παρατηρείτε μεγάλη διαφορά στο μέγεθος των δύο μαστών σας.
  • Σε περιπτώσεις που υπάρχει σημαντική μείωση του στήθους η οποία οφείλεται σε μεγάλη απώλεια βάρους ή τοκετό

Πριν την επέμβαση αυξητικής στήθους

Αφού αποφασίσετε να κάνετε επέμβαση αυξητικής στήθους, ο γιατρός θα εξετάσει το ιατρικό ιστορικό σας. Εκείνος θα σας καθοδηγήσει και θα σας προετοιμάσει για την επέμβαση αλλα και για την αποθεραπεία.

Η υγιεινή διατροφή και ξεκούραση είναι υποχρεωτική για ένα διάστημα πριν και μετά την επέμβαση για καλύτερα αποτελέσματα και αποθεραπεία.

Η διαδικασία της επέμβασης

Πριν ξεκινήσει η αυξητική στήθους, πραγματοποιούνται όλες οι απαραίτητες εργαστηριακές εξετάσεις για να είναι ασφαλής για την υγεία η διαδικασία.

Η επέμβαση αυξητικής στήθους με ενθέματα σιλικόνης γίνεται κατόπιν γενικής νάρκωσης.
Η διάρκεια της εγχείρησης διαρκεί περίπου 1.5 ώρα, ενώ η διανυκτέρευση στην κλινική γίνεται σε σπάνιες περπτώσεις.
Οι επίδεσμοι που τοποθετούνται αμέσως μετά την επέμβαση, αφαιρούνται μέχρι την τρίτη μέρα.
Τα ράμματα απορροφούνται από τον οργανισμό. Θα χρειάστεί να φοράτε για την υποστήριξη των μαστών σας έναν αθλητικό στηθόδεσμο για ένα μήνα περίπου. Μπορείτε να επιστρέψετε στην εργασία σας την πρώτη εβδομάδα. Εκτός αν απαιτείται στη δουλειά σας να σηκώνετε βάρη ή να κινείστε έντονα, τότε θα μπορέσετε να εργαστείτε ξανά σε 15 - 30 μέρες.

Γυναίκα θα κάνει επέμβαση στο στήθους - Face and Body Clinic

Face and Body Clinic
Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 210 8003000 ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και κλείστε άμεσα ραντεβού.

Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε το συντομότερο.
TOP