...

Μειωτική Στήθους

Ο όρος μεγαλομαστία περιγράφει την υπερβολική διόγκωση του στήθους, η οποία συνδέεται με ισχυρούς πόνους σε μέση και αυχένα, λόγω του βάρους των μαστών.
Η μειωτική στήθους μπορεί πλέον να δώσει άμεση λύση στο πρόβλημα των υπερβολικά μεγάλων μαστών. Είναι ένα είδος πλαστικής χειρουργικής επέμβασης το οποίο βελτιώνει την εικόνα μας, αλλά και τα παθολογικά προβλήματα που προκαλούνται από τη μεγαλομαστία.
Επιπλέον, νέες έρευνες δείχνουν ότι λόγω της κακής στάσης του σώματος που προκαλείται από την μεγαλομαστία, προκαλούνται χρόνιοι πονοκέφαλοι και ημικρανίες.

Κατά την επέμβαση της μείωσης του στήθους, ο πλαστικός χειρουργός αφαιρεί τον μαζικό αδένα και το περίσσιο λίπος από τους μαστούς. Στη συνέχεια για να δώσει ένα τέλειο σχήμα, αφαιρεί το παραπάνω δέρμα και ανασηκώνει το στήθος στην σωστή θέση. Τέλος, μεταφέρει τη θηλή σε ένα υψηλότερο σημείο ώστε να έχετε ένα τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα.

Η επέμβαση μειωτικής στήθους

Πριν απο την επέμβαση μειωτικής στήθους πρέπει να γίνονται απαραίτητα υπερηχογράφημα των μαστών ή κάποιος μαστογραφικός έλεγχος. Το είδος της εξέτασης εξαρτάται από το ιατρικό ιστορικό, την ηλικία του ασθενούς και τα αποτελέσματα της κλινικής εξέτασης.
Η διάρκεια της επέμβασης διαρκεί 2 – 3 ώρες και γίνεται μετά από γενική αναισθησία. Οι μέθοδοι μειωτικής στήθους έχουν εξελιχθεί ραγδαία, με αποτέλεσμα την σημαντική μείωση των μετεγχειρητικών ουλών αλλά και όσον αφορά το αισθητικό αποτέλεσμα.

Στις περισσότερες των περιπτώσεων η τομή γίνεται γύρω από τις θηλές, ενώ μία δεύτερη κατεβαίνει από τη θηλή κάθετα προς την πτυχή που υπάρχει κάτω από τους μαστούς.
Τα ράμματα που χρησιμοποιούμε είναι εσωτερικά και απορροφήσιμα από τον οργανισμό.

Η μείωση του στήθους μπορεί κάλλιστα να συνδυαστεί και με άλλες αισθητικές επεμβάσεις όπως είναι η λιποαναρρόφηση, έτσι ώστε να έχουμε ένα αρμονικό και όμορφο αποτέλεσμα. Η παραμονή στο νοσοκομείο είναι συνήθως 1 μόνο ημέρα.

Γυναίκα θα κάνει ανόρθωση στήθους - Face and Body Clinic

Face and Body Clinic
Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 210 8003000 ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και κλείστε άμεσα ραντεβού.

Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε το συντομότερο.
TOP