...

Βιοαναζωογόνηση χωρίς βελόνες

Το PRX-T33 διεισδύει απευθείας στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, προσφέροντας άμεση λάμψη και σύσφιξη του δέρματος, αφήνοντας ανέπαφη την επιφάνεια. Δηλαδή, χωρίς να προκαλεί την έντονη απολέπιση ή frosting που είχαμε στο παρελθόν με την εφαρμογή τριχλωρο- οξικού οξέος.

Η θεραπεία PRX-T33 είναι κατάλληλη για κάθε τύπο δέρματος και προσφέρει λάμψη σε μόνο 15 λεπτά, χωρίς βελόνες και μηχανήματα.
Διεγείρει την ανάπλαση του δέρματος και προσφέρει τόνωση, θρέψη και προστασία, με άμεσα αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας συνεδρία.

Στο Face and body clinic θα βρείτε την θεραπεία PRX T33 για όλους εσάς που φοβάστε τις ενέσιμες θεραπείες και βελόνες και επιθυμείτε μια ανώδυνη, γρήγορη και αποτελεσματική βελτίωση στην επιδερμίδα σας.

Το PRX T33 είναι ένα εγγεκριμένο ιατρικό σκεύασμα με πατενταρισμένη φόρμουλα και πιστοποίηση CE. Δημιουργήθηκε μετά από μακροχρόνιες έρευνες και προάγει τη δερματική βιοδιέγερση, χωρίς αρνητικές επιπτώσεις στην επιδερμίδα.

Πώς δρα το PRX-T33;

Η θεραπεία με το PRX T33 είναι μια δερματική βιοανάπλαση και καινοτόμα λύση που μας προσφέρει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, καθώς και την ενεργοποίηση των βλαστοκυττάρων του οργανισμού μας. Διεισδύει στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας και προσφέρει σύσφιξη και λάμψη στο δέρμα χωρίς να προκαλεί απολέπιση, αφήνοντας την επιφάνεια της επιδερμίδας ανέπαφη.

Η εφαρμογή του PRX T33 γίνεται με συγκεκριμένη τεχνική από ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό. Η συνεδρία είναι καλά ανεκτή και γρήγορη, περίπου 15 λεπτά για την περιοχή του προσώπου. Αμέσως μετά τη θεραπεία, εφαρμόζουμε στη κλινική ειδική κρέμα αποκατάστασης του υδρολιπιδικού φιλμ, ενυδάτωσης και προστασίας του δέρματος

Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος οιδήματος ή μώλωπα γιατι ειναι μη ενέσιμη θεραπεία. Έτσι, δεν χρειάζεται χρόνος αποθεραπείας και μπορείτε αμέσως να επιστρέψετε στην καθημερινότητά σας.

Αποτελέσματα του PRX-T33

Έχει καταπληκτικές αντιγηραντικές ιδιότητες και είναι ιδανικό για τη μείωση ουλών και ραγάδων. Το PRX-T33 αναδεικνύει τη φυσική λάμψη του προσώπου και μας δίνει άμεση και ορατή λείανση των ρυτίδων και σφριγηλότητα. Είναι κατάλληλο για όλες τις ηλικίες και για όλες τις εποχές.

Μπορεί να εφαρμοστεί το PRX T33 την καλοκαιρινή περίοδο;

Η θεραπεία με PRX T33 δεν προκαλεί αποφλοίωση και δεν δημιουργεί φωτοευαισθησία, επομένως μπορεί να εφαρμοστεί άνετα όλες τις εποχές του χρόνου και την καλοκαιρινή περίοδο με προαπαιτούμενη, την καθημερινή χρήση αντιηλιακού προϊόντος.

Γυναίκα χαμογελάει με PRX - Face and Body Clinic

Face and Body Clinic
Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 210 8003000 ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και κλείστε άμεσα ραντεβού.

Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε το συντομότερο.
TOP