...

Αυξητική γάμπες

Η επέμβαση της αυξητικής στις γάμπες ή αλλιώς γαστροκνημία, αυξάνει τον όγκο και δίνει το επιθυμητό αποτέλεσμα συμμετρίας. Με τη μέθοδο αυτή βελτιώνεται σημαντικά η εικόνα σε στραβές ή ασύμμετρες γάμπες.
Πολλές είναι οι γυναίκες με ασυμμετρία στα πόδια και δίνουν λύση στο πρόβλημα με τη μέθοδο αυξητικής στις γάμπες. Είναι ένα σημείο στο γυναικείο σώμα που μαγνητίζει σίγουρα τα βλέμματα των αντρών.

Πολλοί αθλητές και αθλήτριες που ασχολούνται επαγγελματικά με το bodybuilding, υποβάλλονται στην επέμβαση αυτή για να προσθέσουν όγκο στις γάμπες.
Επίσης, κατάλληλη είναι η αυξητική στις γάμπες για ανθρώπους που πάσχουν από πολιομυελίτιδα, ραϊβοιπποποδία και δισχιδή ράχη.

Διαδικασία αυξητικής για γάμπες

Κατά την επέμβαση αφαιρούμε και μεταφέρουμε λίπος από σημεία του σώματος τα οποία έχουν παραπάνω ποσότητα. Πιθανά σημεία από τα οποία μπορούμε να πάρουμε το λίπος είναι η κοιλιά, τα ψωμάκια, οι βραχίονες, ακόμα και τα γόνατα. Στη συνέχεια το λίπος αυτό προστίθεται με ομοιογένεια στις γάμπες του ασθενή. Η όλη διαδικασία μπορεί να γίνει με δύο διαφορετικές τεχνικές, ανάλογα με το αποτέλεσμα που επιθυμούμε:

  • Με τη χρήση λίπους από το ίδιο σας το σώμα
  • Τοποθέτηση ειδικών ενθεμάτων σιλικόνης με τομή λίγων εκατοστών στο δέρμα πίσω από το γόνατο. Στην συνέχεια γίνεται προσθήκη υαλουρονικού οξέως ώστε να επιτύχουμε την τέλεια συμμετρία.

Face and Body Clinic
Επιλέξτε το ραντεβού σας με video κλήση ή με επίσκεψη και κλείστε άμεσα ραντεβού.

Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε το συντομότερο.

Face and Body Clinic

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο (+30) 21 0800 3000 ή μπορείτε να συμπληρώσετε τη Φόρμα Επικοινωνίας ακόμα και για βιντεοκλήση και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

TOP