...

Οξυγονοθεραπεία Προσώπου

Η οξυγόνωση προσφέρει στο πρόσωπο λάμψη, φρεσκάδα και ελαστικότητα. Η μάσκα απελευθερώνει καθαρά μόρια οξυγόνου για καλύτερη οξυγόνωση στα κύτταρα. Με αυτόν τον τρόπο πυροδοτείται η παραγωγή κολλαγόνου, ελαστίνης και υαλουρονικού οξέως.

Η νεανικότητα και όλη η ομορφιά, φρεσκάδα που εκπέμπεται στα πρόσωπα των μοντέλων και διάσημων  προσώπων βασίζεται στο ότι προγραμματίζουν τακτικά οξυγονοθεραπεία για να διατηρήσουν την λάμψη και την υγιή εμφάνισή τους.

Μέσω της οξυγονοθεραπείας μειώνονται οι γραμμές και οι ρυτίδες, βελτιώνεται η κυκλοφορία του αίματος και ενισχύεται η παραγωγή κολλαγόνου αποδίδοντας μια νεανικότερη εμφάνιση.
Κατά την διαδικασία της θεραπείας ουσιαστικά παρέχεται μέσω ειδικού εργαλείου οξυγόνο στην επιφάνεια της επιδερμίδας.

Μετά τη θεραπεία, το δέρμα ακτινοβολεί από υγεία, ανακτά το φυσικό, ροδαλό του χρώμα και βελτιώνεται η οποιαδήποτε κατάστασή του. Όταν μάλιστα η θεραπεία εφαρμόζεται σε βάθος χρόνου, αποτελεί μία εξαιρετική προληπτική, αντιγηραντική θεραπεία, το περίγραμμα του προσώπου ανορθώνεται και οι ρυτίδες απαλύνονται.

Η θεραπεία μπορεί να συνδυαστεί με οποιαδήποτε άλλη θεραπεία για την αντιμετώπιση εξειδικευμένων προβλημάτων σε συνδυασμό με μία συνολική εξυγίανση του δέρματος.

Red Carpet Ready

Τονωτική, βαθιά αντιοξειδωτική θεραπεία οξυγόνωσης για το δέρμα, κατάλληλη για κάθε πρόσωπο, ηλικία και εποχή. Αποτελεί μία αναζωογονητική διαδικασία καθαρισμού, χαρίζοντας άμεσα λαμπερή και βαθιά ενυδατωμένη επιδερμίδα χωρίς να αφήνει σημάδια.

Η διάρκεια της θεραπείας είναι περίπου 30 λεπτά με μία ώρα και δεν απαιτείται χρόνος επούλωσης.

Για αυτό και χαρακτηρίζεται ως Red Carpet Facial καθώς εφαρμόζεται λίγες ώρες πριν κάνουν οι διάσημοι την εμφάνισή τους στο κόκκινο χαλί. Στο Face and Body Clinic παρέχουμε την συγκεκριμένη θεραπεία βασισμένη στις δικές σας ανάγκες δέρματος.

Πλεονεκτήματα της οξυγονοθεραπείας

Τα βασικότερα πλεονεκτήματα της μεθόδου της οξυγονοθεραπείας είναι:

  • Πιο υγιές και λαμπερό δέρμα
  • Βελτιώνει ρυτίδες, σημάδια από τον ήλιο και κοκκινίλες
  • Βοηθάει στον έλεγχο της λιπαρότητας και της ακμής
  • Άμεσα αποτελέσματα χωρίς χρόνο επούλωσης
  • Βελτίωση της ανομοιομορφίας του δέρματος
  • Ενεργοποίηση (αύξηση δραστηριότητας και αιμάτωσης του δέρματος)
  • Αποτοξίνωση
  • Οξυγόνωση (προσφορά οξυγόνου)
Γυναικα μετα απο οξυγονοθεραπεία στο πρόσωπο - Face and Body Clinic

Face and Body Clinic
Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 210 8003000 ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και κλείστε άμεσα ραντεβού.

Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε το συντομότερο.
TOP