...

Ανόρθωση μετώπου

Λόγω της ηλικίας, σχηματίζονται ρυτίδες στο μέτωπό μας που μπορεί να φαίνονται αρκετά έντονα και να μας δείχνουν μεγαλύτερους. Η ανόρθωση μετώπου απευθύνεται σε άνδρες και γυναίκες που έχουν συμπληρώσει τα 40 τους έτη.
Η ανόρθωση φρυδιών και μετώπου, είναι η καταλληλότερη μέθοδος για την ανάδειξη του προσώπου και για την απόκτηση νεανικής εμφάνισης. Υπάρχουν περιπτώσεις που μπορεί να χρειάζεται επέμβαση και σε άτομα μικρότερης ηλικίας, που έχουν μεγάλες αυλακώσεις οι οποίες δημιουργούνται από μυικές συσπάσεις.

Η ανόρθωση φρυδιών και μετώπου, ελαττώνουν σε τεράστιο βαθμό τις ρυτίδες που εμφανίζονται πάνω από τη μύτη, αλλά και αυτές του μετώπου. Μπορούν να βελτιώσουν κάθετες ρυτίδες που παρουσιάζονται ανάμεσα στην περιοχή των φρυδιών (γραμμές συνοφρύωσης). Η μέθοδος αυτή βοηθά αποτελεσματικά στην αναδιαμόρφωση του μετώπου και ταυτόχρονα τα φρύδια ανασηκώνονται στη φυσική τους θέση.

Διαδικασία επέμβασης ανόρθωσης μετώπου

Η ανόρθωση μετώπου γίνεται με μέθη και τοπική αναισθησία. Δεν χρειάζεται παραμονή στην κλινική. Η διάρκεια της επέμβασης είναι σύντομη και δεν ξεπερνά τα 45 λεπτά.

Η επέμβαση μπορεί να γίνει με ένα συνδυασμό από εξελιγμένες τεχνικές συγκόλλησης που στερεώνουν τους ιστούς στα οστά. Ανάλογα την περίσταση και εάν κριθεί απαραίτητο, μπορούμε να επέμβουμε στο μυ που δημιουργεί τις ρυτίδες στο μεσόφρυο και να γίνει ανασήκωση των φρυδιών.

Εξέταση γυναίκας στο μέτωπο

Face and Body Clinic
Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 210 8003000 ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και κλείστε άμεσα ραντεβού.

Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε το συντομότερο.
TOP