...

Υαλουρονικό οξύ στα χείλη - Αυξητική χειλιών

Η αυξητική χειλιών με υαλουρονικό, είναι η ιδανική λύση για να αποκτήσετε τα σαρκώδη χείλη που πάντα ονειρευόσαστε. Οι σύγχρονες, επεμβατικές και μη θεραπείες, με τις οποίες μπορούμε να αυξήσουμε τον όγκο, ή να διορθώσουμε το σχήμα των χειλιών.
Το μέγεθος των χειλιών συμβάλουν σημαντικά στην συνολική εικόνα μας και έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην ισορροπία του προσώπου. Αυτός είναι ο λόγος που οι γυναίκες δίνουν τόσο μεγάλη σημασία σε αυτά.

Στο Face and Body Clinic σας προτείνουμε την αυξητική χειλιών με τη χρήση ενέσιμων ή αυτόλογων υλικών, δηλαδή το γνωστό σε όλους υαλουρονικό στα χείλη, με τη χρήση ειδικών ενθεμάτων ή με χειρουργική επέμβαση. Η επέμβαση γίνεται πάντα με γνώμονα την διάρκεια του αποτελέσματος και των χαρακτηριστικών του προσώπου σας.

Αυξητική χειλιών με υαλουρονικό

Είναι μια σύγχρονη τεχνική χρησιμοποιώντας υαλουρονικό οξύ. Επιπλέον το υαλουρονικό παρά το γεγονός ότι δεν είναι μόνιμο, έχει αρκετά μεγάλη διάρκεια στα αποτελέσματα του. Είναι λοιπόν αδιαμφισβήτητα μία από τις καλύτερες λύσεις για καλοσχηματισμένα χείλη με όγκο. Ένα από τα βασικότερα πλεονεκτήματά του είναι ότι εαν η τεχνική εφαρμοστεί σωστά δίνει ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα.

Η τοποθέτηση του υαλουρονικού στο άνω και κάτω χείλος γίνεται χωρίς πόνο, επιτυγχάνοντας τις επιθυμητές αναλογίες. Ιδιαίτερη προσοχή δίνουμε, ώστε τα αποτελέσματα να μην δείχνουν υπερβολικά. Ανεξάρτητα με την σωστή τεχνική τοποθέτησης του υαλουρονικού, ο γιατρός πρέπει να δώσει και τεράστια βαρύτητα, ώστε να επιτύχει το τέλειο σχήμα με φυσικό αποτέλεσμα.

Πλεονεκτήματα  - Υαλουρονικό στα χείλη

Τα βασικότερα πλεονεκτήματα του υαλουρονικού οξέως στα χείλη είναι:

  • Είναι μια ανώδυνη τεχνική.
  • Το υαλουρονικό αποροφάται από τον οργανισμό μετά από περίπου 6 μήνες, οπότε τα αποτελέσματα έχουν μεγάλη διάρκεια αλλά δεν είναι μόνιμα.
  • Πρόκειται για μία θεραπεία μικρής διάρκειας.
  • Είναι αναστρέψιμη επέμβαση αφού μπορεί να αφαιρεθει άμεσα από τα χείλη με μια ειδική ουσία.
  • Είναι μια ασφαλης μέθοδος
  • Ο όγκος που θα δώσουμε στα χείλη είναι ελεγχόμενος, αφού μπορεί να γινει και σταδιακή αύξηση.
Γυναικεία κόκκινα σαρκώδη χείλια - Face and Body Clinic
Πρίν και μετά απο επέμβαση με υαλουρονικό οξύ στα χείλη - Face and Body Clinic

Γήρανση των χειλιών

Καθώς τα χρόνια περνούν, τα χείλη τείνουν να χάνουν τον όγκο τους και την φρεσκάδα τους και παρουσιάζουν μία ελαφριά πτώση ή σμίκρυνση.

Αν το μέγεθος των χειλιών σε νεότερη ηλικία ήταν μικρό, τότε μετά τα 60 θα έχει μείνει απλά μία λεπτή γραμμή στη θέση τους.

Άνδρες στη μέση ηλικία συνήθως εμφανίζονται με ζαρωμένα χείλη και σίγουρα με λιγότερα όγκο απ’ ότι παλαιότερα. Σημαντικός παράγοντας που συμβάλλει αρνητικά στην εικόνα των χειλιών μας, είναι και το κάπνισμα!

Ποιες αλλες επιλογές υπάρχουν για την αυξητική χειλιών;

Υπάρχουν πλέον αρκετοί μέθοδοι για να προχωρήσουμε σε αυξητική χειλιών.

Η τεχνική που θα χρησιμοποιηθεί στο κάθε πρόσωπο είναι εξατομικευμένη και κρίνεται από τις ανάγκες της κάθε περίπτωσης. Δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός λόγω εποχής του χρόνου για το τι μέθοδο θα επιλέξουμε.  Οι πιο συνηθισμένες μέθοδοι που χρησιμοποιούνται είναι το υαλουρονικό στα χείλη, τα ενθέματα σιλικόνης, η εμφύτευση λίπους αλλά και χειρουργικές μέθοδοι.
Διαβάστε αναλυτικά:

Πρίν και μετά απο επέμβαση με υαλουρονικό οξύ στα χείλη - Face and Body Clinic

Υαλουρονικό οξύ στα χείλη

Πρόκειται για ένα υλικό που δεν προκαλεί αλλεργική αντίδραση στον οργανισμό σχεδόν ποτέ κάτι που το κάνει πολύ ασφαλές. Το υαλουρονικό εγχύεται στα χείλη σε όποια σημεία υπάρχει ανάγκη και προσφέρει τον επιθυμητό όγκο αλλά και σχήμα. Σε περίπτωση που η ασθενής αλλάξει γνώμη μετά την επέμβαση, η διαδικασία ειναι αναστρέψιμη και επανέρχεται το αρχικό σχήμα. Η διάρκεια του αποτελέσματος είναι περίπου ένα έτος.

Ενθέματα σιλικόνης

Γίνεται μια μικρή τομή στην άκρη του χείλους και από εκεί εισάγεται το ένθεμα. Πρόκειται για υλικό που είναι μαλακό και δίνει φυσική όψη και αίσθηση. Η επέμβαση αυτή προσφέρει μία μόνιμη λύση αύξησης των χειλιών. Η διαδικασία είναι αναστρέψιμη και αν η ασθενής επιθυμεί να επανέλθει στην αρχική της εμφάνιση το ένθεμα μπορεί να αφαιρεθεί.

Αυξητική χειλιών με εμφύτευση λίπους

Η τεχνική αυτή είναι απόλυτα ασφαλής καθώς δεν χρησιμοποιείται ξένο σώμα. Τα αποτελέσματα είναι μόνιμα.  Κατά την εμφύτευση λίπους, γίνεται λιποαναρρόφηση από κάποιο άλλο σημείο του σώματος. Έπειτα ο γιατρός μετά από ειδική επεξεργασία εγχύει το λίπος στα χείλη. Ένα μειονέκτημα της επέμβασης αυτής είναι ότι μέρος του λίπους θα απορροφηθεί από τον οργανισμό. Η θεραπεία μπορεί να επαναληφθεί αν το επιθυμείτε.

Χειρουργικές μέθοδοι

Στη διαδικασία αυτή ο γιατρός προκαλεί μια οφθαλμαπάτη καθώς δεν αυξάνει τον όγκο των χειλιών. Ο χειρουργός αφαιρεί μια μικρή λωρίδα από το δέρμα του άνω χείλους. Έπειτα το χείλος συρράπτεται έτσι ώστε να δίνει την αίσθηση εκστροφής. Οι τομή δεν είναι ορατή καθώς γίνεται σε σημείο που δεν φαίνεται ούτε χαλάει την γενικότερη αισθητική του προσώπου. Πρακτικά με την τεχνική αυτή δεν έχουμε αύξηση του όγκου όπως με τις παραπάνω μεθόδους, όμως το χείλος φαίνεται μεγαλύτερο.

Συνδυασμός τεχνικών ή επεμβάσεων

Παρά του ότι μπορεί να έχετε επιλέξει μία από τις παραπάνω τεχνικές, πάντα μπορείτε να τη συνδυάσετε με κάποια ακόμη. Πχ μετά την εμφύτευση του ενθέματος σιλικόνης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και υαλουρονικό οξύ στα χείλη. Όλα πάντα πρέπει να γίνονται με μέτρο και με στόχο το καλύτερο δυνατό φυσικό αποτέλεσμα.

Συχνές ερωτήσεις (FAQ)

Ενημερωθείτε απο τις συχνές ερωτήσεις που μας κάνουν οι πελάτες μας

Για τρεις ημέρες μετά τη θεραπεία πρέπει να αποφύγετε την έντονη άσκηση, την έκθεση στον ήλιο και στη θερμότητα.

Πρέπει να αποφύγετε τα φιλιά αμέσως μετά την αυξητική χειλιών για το πρώτο 24ωρο. Αν είναι η πρώτη φορά που γεμίζετε τα χείλη σας δώστε μεγαλύτερη προσοχή. Περιποιηθείτε τα απαλά και αποφύγετε την έντονη τριβή κατά το πλύσιμο.

Είναι απαραίτητο να κοιμηθείτε ανάσκελα κρατώντας το κεφάλι σας σε ψηλότερη θέση από το σώμα σας. Χρησιμοποιήστε δύο μαξιλάρια κατά προτίμηση για τις τρεις πρώτες διανυκτερεύσεις. Με αυτό τον τρόπο θα εξασφαλίσετε ότι το υλικό που έχει εισαχθεί θα παραμείνει στη θέση του.

Πολλές είναι οι περιπτώσεις που το άνω χείλος είναι ίσο σε όγκο ή ακόμη και μεγαλύτερο από το κάτω. Όταν παραβιάζεται ο βασικός αυτός κανόνας, τότε το αποτέλεσμα είναι άσχημο.

Για την εισαγωγή εμφυτευμάτων σιλικόνης στα χείλη απαιτούνται πολύ μικρές τομές. Η διαδικασία θεωρείται ασφαλής. Πάντα όμως όπως και σε κάθε χειρουργική επέμβαση υπάρχει το ενδεχόμενο αιμορραγίας ή των μη ικανοποιητικών αποτελεσμάτων. Η σωστή επιλογή πλαστικού χειρουργού είναι πάντα πολύ σημαντική.

  • Πριν από το προγραμματισμένο σας ραντεβού αποφύγετε την κατανάλωση φαρμάκων ή συμπληρωμάτων με αντιπηκτική δράση.
  • Μην καταναλώσετε αλκοόλ πριν και μετά τη θεραπεία.
  • Δοκιμάστε να εφαρμόσετε κρύες κομπρέσες στις τραυματισμένες περιοχές.
  • Μην ασκηθείτε έντονα για 3 ημέρες μετά από τη θεραπεία

Η διαδικασία έχει μικρή χρονική διάρκεια και γίνεται στην κλινική μας. Αμέσως μετά την εισαγωγή του υλικού θα εμφανιστεί ένα ελαφρύ πρήξιμο. Όταν το πρήξιμο υποχωρήσει δεν θα πρέπει να αισθάνεστε το υαλουρονικό στα χείλη.

Η ενδιαφερόμενη μπορεί να επαναλαμβάνει τη θεραπεία κάθε έξι μήνες για όσες φορές επιθυμεί.

Face and Body Clinic
Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 210 8003000 ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και κλείστε άμεσα ραντεβού.

Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε το συντομότερο.
TOP