...

Κοιλιοπλαστική

Η κοιλιοπλαστική αποτελεί την ιδανική λύση αντιμετώπισης του τοπικού λίπους που δεν υποχωρεί με δίαιτα ή άσκηση ή εγκυμοσύνη αλλά και οι αυξομειώσεις βάρους, που είναι οι δύο κύριοι παράγοντες χαλάρωσης της περιοχής.

Η κοιλιοπλαστική είναι μία χειρουργική επέμβαση που απευθύνεται σε ανθρώπους με αισθητικά προβλήματα στην κοιλιά. Είναι κατάλληλη για άντρες και γυναίκες και ο στόχος της είναι να αποκατασταθούν οι αποδυναμωμένοι μύες ή να αφαιρεθεί το περιττό λίπος και δέρμα.

Η κοιλιοπλαστική δίνει λύση στο πρόβλημα και σε περιπτώσεις όπως μετά από εγκυμοσύνη, μπορεί να υπάρξει χαλάρωση των μυών της κοιλιάς και να προκληθεί παραμόρφωση. Σε αυτή την περίπτωση, δεν υπάρχει απαραίτητα χαλάρωση ή περιττό λίπος, αλλά αποδυνάμωση των κοιλιακών μυών. Πολλοί άνδρες ακόμα, χρειάζονται αφαίρεση του λίπους στο κάτω κοιλιακό μέρος.

Με τη διαδικασία της κοιλιοπλαστικής, δημιουργούμε στην περιοχή ομαλό περίγραμμα κι έτσι οι κοιλιακοί μύες μπορούν να τονιστούν.

Με την κοιλιοπλαστική γενικότερα πετυχαίνουμε:

  • Την ενίσχυση του κοιλιακού τοιχώματος.
  • Την αντιμετώπιση ενδεχόμενων δυσμορφιών, ουλών και ραγάδων.
  • Την αφαίρεση του χαλαρού δέρματος και του περίσσειου τοπικού λίπους στο κάτω μέρος της κοιλιάς.

Η κοιλιοπλαστική χωρίζεται σε δύο κατηγορίες και μπορεί να είναι κλασσική ή μερική και μπορεί να περιλαμβάνει συνδυασμό άλλων επεμβάσεων όπως λιποαναρρόφηση έτσι ώστε να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Πρέπει να τονίσουμε ότι η κοιλιοπλαστική δεν είναι μια μέθοδος αδυνατίσματος, αλλά επέμβαση κατά την οποία αναδιαμορφώνουμε την περιοχή της κοιλιάς.

Face and Body Clinic
Επιλέξτε το ραντεβού σας με video κλήση ή με επίσκεψη και κλείστε άμεσα ραντεβού.

Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε το συντομότερο.

Face and Body Clinic

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο (+30) 21 0800 3000 ή μπορείτε να συμπληρώσετε τη Φόρμα Επικοινωνίας ακόμα και για βιντεοκλήση και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

TOP