...

Λέιζερ αποτρίχωσης - Candela Αλεξανδρίτης

Η ανεπιθύμητη τριχοφυΐα πρέπει να αντιμετωπιστεί με το σωστό τρόπο γιατι μπορεί να προκαλέσει και αρκετά δερματικά προβλήματα. Το Laser αποτρίχωσης Candela Αλεξανδρίτης, για την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα είναι η καλύτερη και μόνιμη λύση στο πρόβλημα αυτό.

Είτε πρόκειται για ιατρικούς είτε για αισθητικούς λόγους, το λέιζερ είναι η σίγουρη επιλογή. Η αποτρίχωση laser απευθύνεται σε γυναίκες αλλά και σε άνδρες κάθε ηλικίας. Η διαδικασία με την χρήση ιατρικών laser αποτρίχωσης τρίτης γενιάς, είναι η μόνη ενδεδειγμένη αποτριχωτική θεραπεία. Είναι η ιδανική μέθοδος για να απαλλαγείτε μια για πάντα από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα.

Η αποτρίχωση με laser, αφορά γυναίκες και άντρες και μπορεί να εφαρμοστεί σε όλες τις περιοχές του σώματος και στο πρόσωπο, αφαιρώντας την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα με ασφάλεια.
Με τη μέθοδο της επιλεκτικής φωτοθερμόλυσης, η ενέργεια από το laser Alexandrite στοχεύει στα μελανοφόρα κύτταρα των τριχών και με μήκος κύματος στα 755 nm απορροφάται επιλεκτικά στο μέγιστο από τη μελανίνη, τη χρωστική ουσία που προσδίδει το χρώμα στην τρίχα.
Η επακόλουθη αύξηση της θερμοκρασίας στους θύλακες των τριχών έχει σαν αποτέλεσμα την καταστροφή των κυττάρων που είναι υπεύθυνα για την επανέκφυσή τους, χωρίς να καταστρέφεται η επιδερμίδα και ο περιβάλλον ιστός.
Το αποτέλεσμα είναι μία καθαρή επιδερμίδα χωρίς τρίχες, και χωρίς το φόβο δημιουργίας θυλακίτιδας

Μπορεί να δώσει μόνιμη λύση σε οποιαδήποτε περιοχή με ανεπιθύμητη τριχοφυΐα, μόνο με λίγες συνεδρίες.
Ιδανικά εφαρμόζεται στην περιοχή του προσώπου, τα πόδια, τις μασχάλες, την πλάτη και το στήθος.
Είναι η πιο ασφαλής και αποτελεσματική μέθοδος για να απαλλαγείτε μόνιμα από το πρόβλημα.

Εφαρμογή Laser alexandrite σε γυναικεία πόδια - Face and Body Clinic

Face and Body Clinic
Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 210 8003000 ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και κλείστε άμεσα ραντεβού.

Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε το συντομότερο.
TOP