...

Ανόρθωση Στήθους

Η ανόρθωση στήθους είναι μια πολύ διαδεδομένη χειρουργική επέμβαση που δίνει λύση σε εκατομμύρια γυναίκες παγκοσμίως. Αφορά γυναίκες με σημαντική πτώση των μαστών λόγω αυξομείωσης βάρους, ηλικίας, μεγάλου μεγέθους ή εγκυμοσύνης.
Η περιοχή του στήθους καταπονείται σε μεγάλο βαθμό συγκριτικά με το υπόλοιπο σώμα, με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλη χαλάρωση στο δέρμα. Το στήθος χάνει το αρχικό του σχήμα και την σφριγηλότητα του και παράλληλα μειώνει την ψυχολογία.

Η επέμβαση ανόρθωσης στήθους δίνει στο στήθος ένα στητό σχήμα και χαρίζει την εικόνα που είχατε πολλά χρόνια πριν. Οι διαφορές της ανόρθωσης και της αυξητικής στήθους είναι αρκετές, αφού στην πρώτη δεν παρεμβαίνουμε στο μέγεθος του.
Το αποτέλεσμα είναι άμεσα ορατό, ενώ μετά από μερικές εβδομάδες που υποχωρεί το οίδημα μπορείτε να δείτε το τελικό αποτέλεσμα. Τα σημάδια από τις τομές θα χρειάστούν παραπάνω χρόνο για να επουλωθούν, όμως τελικά ξεθωριάζουν και είναι σχεδόν αδύνατο να τις διακρίνετε.
Διαβάστε αναλυτικά:

Προετοιμασία επέμβασης ανόρθωσης στήθους

Ο πλαστικός χειρουργός, ανάλογα με το ιστορικό σας και την ηλικία σας, θα σας ενημερώσει για τις ενέργειες που πρέπει να κάνετε:

  • Πραγματοποίηση μαστογραφίας
  • Οδηγίες σχετικά με τη διατροφή, το κάπνισμα, αλλά και φάρμακα ή συμπληρώματα που πρέπει ή δεν πρέπει να καταναλωθούν.

Διαδικασία Ανόρθωσης Στήθους

Στόχος του χειρουργού είναι η μεταφορά της θηλής και του μαστού σε υψηλότερο σημείο.
Πραγματοποιείται ανακατανομή του αδένα, με σκοπό να σταθεί ανορθωμένος. Μετά την αφαίρεση του χαλαρωμένου και περίσσιου δέρματος, το δέρμα που παραμένει γίνεται πιο σφιχτό με την δυνατότητα να κρατάει τους μαστούς σε νέα θέση. Κατά την διάρκεια της επέμβασης ο χειρουργός προχωράει σε τομές σε κάποια σημεία του μαστού.
Τα μετεγχειρητικά σημάδια από τις τομές εξαρτώνται άμεσα από το μέγεθος της επέμβασης και την ικανότητα επούλωσης του κάθε οργανισμού. Έτσι τα σημάδια της επέμβασης μπορεί να είναι από καθόλου, έως ελάχιστα ορατά.
Η παραμονή στην κλινική συνήθως δεν κρίνεται απαραίτητη, αλλα λίγες φορές έχει συμβεί η παραμονή για 1 ημέρα.

Μετά την επέμβαση

Μετά την επέμβαση μπορείτε να επιστρέψετε στην καθημερινότητα και στην εργασία σας το σε μια εβδομάδα. Το αποτέλεσμα της ανόρθωσης μαστών είναι άμεσα ορατό μετά την επέμβαση. Όσο περνάει ο καιρός υπάρχει υποχώρηση του μετεγχειρητικού οιδήματος και τα σημάδια από τις τομές εξαφανίζονται.
Η θέση και το σχήμα του στήθους συνεχίζει να βελτιώνεται συνεχώς.

Γυναίκα θα κάνει επέμβαση στο στήθους - Face and Body Clinic

Face and Body Clinic
Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 210 8003000 ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και κλείστε άμεσα ραντεβού.

Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε το συντομότερο.
TOP