...

Μή επεμβατικές θεραπείες προσώπου για άνδρες

Και οι άντρες αναζητούν μή επεμβατικές θεραπείες αισθητικής και πλαστικής χειρουργικής για να βελτιώσουν την εμφάνισή τους, να αναδείξουν τα χαρακτηριστικά τους και να αυξήσουν την αυτοπεποίθησή τους.

Οι συχνότερες μη επεμβατικές θεραπείες του προσώπου που εφαρμόζουμε στο Face and Body Clinic είναι οι ενέσιμες θεραπείες όπως το βοτουλινική τοξίνη και το υαλουρονικό.
Για παράδειγμα, όταν εφαρμόζεται η βοτουλινική τοξίνη, λαμβάνουμε υπόψιν την μυϊκή ανατομία του μετώπου, ενώ αποφεύγουμε την ανύψωση των φρυδιών. Όσον αφορά το υαλουρονικό, εκτός από τη χρήση του για μείωση των ρυτίδων, βοηθά στην ανάδειξη των γωνιών του προσώπου, όπως στις γωνίες της γνάθου η τα ζυγωματικά. Χρησιμοποιείται και στην αυξητική χειλιών.

Συχνή θεραπεία είναι και η χρήση βλαστοκυττάρων για την αραίωση του τριχωτού της κεφαλής. Η θεραπεία αυτή, εφόσον γίνεται σε αρχικά στάδια αραίωσης, μπορεί να αντιστρέψει την τριχόπτωση, προλαμβάνοντας την φαλάκρα.
Τριχοφυΐα του προσώπου, η αποτρίχωση laser μπορεί να εφαρμοστεί σε περιοχές όπως στα αυτιά, τα ρουθούνια, του λαιμού δίνοντας ένα όμορφο αποτέλεσμα στο ανδρικό προσώπο.

Επίσης μια θεραπεία με αυξανόμενη ζήτηση είναι το λίφτινγκ προσώπου με νήματα. Η μέθοδος ανόρθωσης των ιστών του προσώπου είναι μια πολύ δημοφιλής, ελάχιστα επεμβατική τεχνική, που επιτυγχάνει σημαντικά αποτελέσματα ανόρθωσης του χαλαρωμένου δέρματος και βελτίωσης του περιγράμματος του προσώπου με σημαντική διάρκεια στι χρόνο.

 

Face and Body Clinic
Επιλέξτε το ραντεβού σας με video κλήση ή με επίσκεψη και κλείστε άμεσα ραντεβού.

Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε το συντομότερο.

Face and Body Clinic

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο (+30) 21 0800 3000 ή μπορείτε να συμπληρώσετε τη Φόρμα Επικοινωνίας ακόμα και για βιντεοκλήση και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

TOP