...

Αυξητική χειλιών με υαλουρονικό: Ποιά τα οφέλη

Το υαλουρονικό οξύ είναι μια ουσία που βρίσκεται φυσικά στο σώμα μας και είναι υπεύθυνη για την υγρασία και την ελαστικότητα του δέρματος. Στα χείλη, η χρήση υαλουρονικού οξέως μπορεί να βοηθήσει στη δημιουργία ενός πιο γεμάτου και λαμπερού εμφανίσιμου χείλους.

Η διαδικασία αυτή περιλαμβάνει την ενέσιμη εφαρμογή μιας μικρής ποσότητας υαλουρονικού οξέως στα χείλη, με σκοπό την προσθήκη όγκου στην περιοχή. Η διαδικασία αυτή είναι σχετικά απλή και μπορεί να πραγματοποιηθεί στο γραφείο του γιατρού.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η διαδικασία αυτή δεν είναι μόνιμη και το υαλουρονικό οξύ θα απορροφηθεί σταδιακά από το σώμα σας. Η διάρκεια των αποτελεσμάτων εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως η ποσότητα του υαλουρονικού οξέως που χρησιμοποιείται και η αντίδραση του σώματος σας.

Πλεονεκτήματα Υαλουρονικού στα χείλη

Το υαλουρονικό στα χείλη έχει πολλά πλεονεκτήματα. Παρακάτω αναφέρονται συνοπτικά μερικά από αυτά.

  • Ο ελεγχόμενος όγκος που δίνουμε στα χείλη
  • Η σταδιακή αύξηση του όγκου των χειλιών (μπορεί κανείς να ολοκληρώσει το επιθυμητό αποτέλεμα, αυξάνοντας σταδιακά τον όγκο, σε διαφορετικά ραντεβού
  • Η εύκολη διάλυση των εξογκωμάτων που μπορεί να δημιουργηθούν
  • Λιγότεροι μώλωπες και πρήξιμο
  • Αποτελέσματα με διάρκεια, όχι όμως μόνιμα
  • Εξαιρετικά σπάνια παρουσιάζεται αλλεργική αντίδραση
Γυναικεία κόκκινα σαρκώδη χείλια - Face and Body Clinic

Face and Body Clinic
Επιλέξτε το ραντεβού σας με video κλήση ή με επίσκεψη και κλείστε άμεσα ραντεβού.

Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε το συντομότερο.

Face and Body Clinic

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο (+30) 21 0800 3000 ή μπορείτε να συμπληρώσετε τη Φόρμα Επικοινωνίας ακόμα και για βιντεοκλήση και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

TOP